Vad vi gör

forelasningVi på Vivera kombinerar kompetens från flera olika områden. Vi inriktar oss på att utveckla människor genom att träna dem i ledarskap, att leda sig själv och att leda andra.

Ledarträning (handledning, coaching)
När du väl startat resan med Vivera finns ingen återvändo. Med nya kunskaper och insikter om vad som händer i och mellan människor kommer du att utveckla dig själv till en helt ny nivå.

Teamutveckling/Organisationsutveckling
Vi processar fram grundförutsättningarna för att utveckla högpresterande kultur där teamet/organisationen arbetar effektivare tillsammans.

Föreläsning
Kunskap och inspiration. Att leda sig själv. Att leda andra. Att leda team och att leda i en organisation, eller rent av leda en organisation. Vi tar utgångspunkt i att leda med hjärnan. I det som händer i och mellan människor.

Idrott

tavling

Mental Träning/Idrottspsykologi

Marginalerna är små inom elitidrotten. Skillnaderna mellan topprestation och misslyckande kan räknas i hundra delar av en sekund. Det tyder på att aktiva elitidrottare många gånger är helt jämställda. I idrott är skillnaden mellan topprestationer i väldigt hög grad mental. De som har goda vanor i sin vardag, lyckas optimera sin träning och gör alla de rätta valen i förberedelserna är också den som lyckas prestera bäst när det gäller.

Som Idrottspsykologisk rådgivare kan jag hjälpa dig att ta nästa steg i din utveckling.

Multifunktionellträning

Funktionell träning har de senaste åren blivit en mycket populär träningsform, såväl bland motionärer som bland elitidrottare. Funktionellträning innebär att du, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt, med denna träning är målet att uppnå en funktionell kropp för ett funktionellt liv.

Mulltifunktionell träning tar träning till ytterligare en nivå där mentala- och socialträning även tas med till helheten.