Om oss

Att utveckla dig eller din organisation i samarbete med oss innebär att vi fokuserar på det som sker i och mellan människor. Det gör vi genom att träna människor i ledarskap. Att leda sig själv och att leda andra.

Vivera är ett konsultföretag som arbetar med processer som utvecklar människor och organisationer. Vår fokus är att erbjuda specialistkompetens och genomförandekraft utifrån en god förståelse för och kunskap om management och människor. En robust och hållfast utveckling skapas genom att verka i gränssnittet mellan dessa kompetensområden.

I en allt tuffare konkurrens blir förmågan att ta tillvara varje individs och varje systems fulla potential en viktig framgångsfaktor, dvs att lyckas fånga individens drivkrafter, ambitioner och praktiska arbete och samtidigt tydligt koppla ihop organisationens utmananingar och mål.

Att utveckla din organisation i samarbete med Vivera innebär att vi fokuserar på det som sker i och mellan människor. Vi tränar ledare till mästarklass som är redo att leda sig själva, sitt team och sin organisation in i framtiden. Vi tror att människor vill må bra och att företag vill gå bra. Vivera AB är strategisk partner för människor och företag som vill både må bra och gå bra.

Verksamheten startade 1990 och vi har genom åren utvecklats till ett företag som kännetecknas av nyfikenhet, meningsfullhet och trygghet för att ni ska kunna bli en steg bättre. Vårt arbete grundas på forskning om människor och system tillsammans med kunskaper och erfarenheter av ledarskap från näringslivet och idrotten.